BØGER / Eventyr / Prinsen af Dyrehaven

Prinsen af Dyrehaven

Eventyret om Prinsen af DyrehavenPrinsen af Dyrehaven af Michael Ford
 
Om parforce jagt, om far og søn forhold, om at finde kærligheden.

Parforcejagten i dette eventyr foregår i Chr. den 5.'s jagtlandskab.
Området i Nordsjælland er kommet på UNESCO's verdensarvsliste.Prinsen af Dyrehaven af Michael FordPrinsen af Dyrehaven

fortæller den spændende og romantiske historie om en prins af Det Lille land, hvis kærlighed til hjortene i Dyrehaven besejrer den onde konge og vinder ham både prinsessen fra Langtbortistan og det hele kongerige.

Delvist baseret på historiske kendsgerninger er Prinsen af Dyrehaven også en fortælling om godt og ondt i verden. Den opfordrer os til at konfrontere ondskab og terror mod sagesløse væsner og til at bekæmpe disse foreteelser, lige meget hvor i verden vi møder dem. Men først og fremmest er Prinsen af Dyrehaven et gammeldags eventyr med moderne undertoner; eventyret om prinsen på den hvide hest, der gør oprør mod sin grusomme far, flygter og finder kærligheden i et land ved verdens ende, hvorfra han vender tilbage til Det Lille Land for at tage det endelige opgør med den onde konge…

Info:
Forfatter: Michael Ford
Design, omslag og illustrationer: Regitze Schmidt
Forlag: ABZebra, Sproget i eventyret – eventyret i sproget
Indbundet og trykt på miljørigtigt papir.
Sider: 48
Pris: kr. 149,00    Ny pris og køb
ISBN-nr. 87-989639-5-3
Prinsen af Dyrehaven er det tredje eventyr i Eventyrserien.
Eventyret er også udgivet på engelsk: Prince of Deer (scroll ned)
The Tale of Prince of Deer

Prince of Deer

Prince of Deer, author Michael FordPrince of Deer tells the exciting and romantic story of a prince of The Little land, whose love of the deer in the Deer Park defeats the evil king and wins him both the princess from Lands Faraway and the entire kingdom.

Based in part upon historical events Prince of Deer is also a tale about good and evil in this world. It encourages us to confront evil and terrorism directed towards innocents and to combat such phenomena, no matter where in this world we encounter them.

But first and foremost Prince of Deer is an old-fashioned fairy-tale with modern undertones; the fairy-tale of a prince on a white horse who rebels against his cruel father, flees and finds love in a country at the far end of the world, whence he returns to The Little Land for the final showdown with the evil king...

Author: Michael Ford

Printet in a great quality

Wonderful illustrations in black and white by Regitze Schmidt

Hardback - 48 p.

D.kr. 149,00

ISBN 87-989639-6-1
Anmeldelse fra Ordet der fanger:
 
Prinsen af Dyrehaven fortæller den spændende og romantiske historie om en prins af Det Lille Land, hvis krælighed til hjortene i Dyrehaven besejrer den onde konge og vinder ham både prinsessen fra Langtbortistan og det hele kongerige.

Delvist baseret på historiske kendsgerninger er Prinsen af Dyrehaven en fortælling om Dyrehavens opståen, om parforce jagt, om datidens konger og adfærd - og en prins kamp for en bedre tilværelse for sig selv - og en kamp for frit liv for hjortene.

Samtidig handler eventyret om at rejse ud i verden for at finde lykken og kærligheden. Skæbnen driller prinsen - og læseren får en overraskende happy end!

Et dejligt eventyr underbygget med sort hvide illustrationer, der sætter gang i fantasien.
Prinsen af Dyrehaven af Michael Ford
 
"Hvor er Prinsen af Dyrehaven dog et dejligt eventyr!
En rigtig "døråbner" til den virkelige historie."
Mange hilsner
mormor Elsebeth 58 år og Matthias 8 år.
 
 
"Prinsen af Dyrehaven er et rigtig dejligt eventyr., som har alt det et eventyr skal have: Onde, gode, prinser, prinsesser, konger, kærlighed og et kongerige. Det er en spændende fortælling om kampen mellem det gode og det onde. Den bliver fortalt gennem 2 forskellige måneder en far og søn udfører en jagt på. Det kommer til et opgør, og prinsen må flygte langt væk. Da han vender tilbage har han fundet både kærligheden og styrken til at kæmpe kampen færdig mod den grusomme far. Historien bliver absolut ikke dårligere af, at være inspireret af virkelige hændelser. Det viser sig at det kan betale sig, at sætte sig op mod terror og ondskab. Fine illustrationer man kan tale om."
 
Henrik Pedersen
Esbjerg
 
 
 
Michael Ford | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgårde  | Tlf.: +45 48717071