BØGER / KOMA-trilogien / Den 13. Kriger
We live in melancholy times. In the midst of the deluge we can only laugh apathetically at its raging torrents. We try to reclaim hope. It is hard work.
There is no easy road ahead.
Eternity knows no mercy, but man must live on. Clouds are gathering above our heads.
It is the the best of times, and it is the worst of times; an epoch of wisdom and folly. Belief clashes with disbelief, light confronts darkness. Spring bears aspiration, followed by the winter of our discontent.

KOMA - Den 13. Kriger er 1. bind i KOMA-trilogien

Cedertræ, den 13. kriger, Michael Ford

 

 Om KOMA-trilogien.

 
 
Naser Khader:

Michael Fords Koma-trilogi udmærker sig ved, at forfatteren har en grundlæggende forståelse for de problematikker verden står over for i forbindelse med krisen i Mellemøsten.
Han er hård ved både danskere og arabere – det kan jeg godt lide.

Og så er det samtidig en velskrevet og meget spændende historie.
Den kan jeg varmt anbefale.
 
 
 

En mand bliver indlagt på Rigshospitalets traumeafdeling efter et sammenstød med en kronhjort. Hans tilstand er kritisk, og han er i koma. Da det er umuligt fastslå hans identitet, får han navnet John Doe.
Ufrivilligt bliver han stjernen i et reality-show, hvor der tælles ned til dag 40. Det er dagen, hvor lægerne vil slukke for respiratoren. I komatilstanden gennemlever han sit eget dramatiske liv, der har udspillet sig i både Norden og Mellemøsten.

Den 13. kriger er første bind af trilogien “Koma”, der giver os et levende og intenst indblik i forholdet mellem muslimer og kristne gennem de sidste 50 års historie. Det er ikke uden grund, at vi er endt med et “dem og os”.

SAGT OM DEN 13. KRIGER: ”Med sin delvise absurditet og politiske vinkling kommer jeg til at tænke på en klassisk forfatter som Kurt Vonnegut. Absolut anbefalelsesværdig roman”.
-Lektør Henrik H Pedersen
Koma - Den 13. Kriger, Michael Ford
Michael Ford | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgårde  | Tlf.: +45 48717071