BØGER / Holger Danske
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#spændingsroman #skønlitteratur #Kronborg #Hamlet #Hamletscenen #bunker #Syrienskriger #litteraturstuderende #gidseltagning #bombevest #religion

Holger Danske


Holger Danske af Michael Ford
  
Mens månen står stemningsfuldt op over Kronborg Slots borggård denne smukke sensommeraften, hvor publikummer valfarter til årets opførelse af Shakespeares Hamlet, foregår der dramatiske ting i kulissen.
 

Den unge kristne litteraturstuderende, dansk-palæstinenseren John Abdul Ali Hansen, sidder blandt publikum - forsynet med en selvmordsbombers udstyr.
John Abdul vil forsøge at redde sin familie, der er taget som gidsler.
Han ville under normale omstændigheder havde nydt at se sit foretrukne teaterstykke, men intet er, som det umiddelbart synes.
 
 
I århundreder har Holger Danskes ånd våget over Kronborg og Danmark. Spørgsmålet er nu, om ånden vågner op til dåd og forhindrer den dødbringende mission, eller om en årvågen efterretningstjeneste og et unikt undercoversamarbejde kan nå at standse terrorhandlingerne.
 
 
 
Udkom på forlaget EgoLibris den 25. april 2019.
Holger Danske kan købes hos forlaget EgoLibris
eller hos din lokale boghandler eller online-boghandler.
 
Holger Danske, forfatter Michael Ford 
 
 
 
 
 
 
"John kaster et skævt blik på den mørke skønhed og må tvinge sig selv til ikke at tænke på, hvad der skal ske om ikke så længe.
Den gamle dame til højre for ham bladrer ihærdigt i programmet, han lånte hende. Hendes liv har været langt, anderledes er det for det purunge kærestepar.
Deres liv er kun lige begyndt.
Og hvad med ham selv? Tre fjerdedele af et forventeligt liv udslukt som en tændstik i blæsevejr.
Han minder sig selv om, at hans død er nødvendig, uundgåelig og grusom, men hvad så med de flere hundrede mennesker, i hvis midte han sidder med en sprængningsklar bombe om livet?
Kan hans handling nogensinde retfærdiggøres?
Findes der nåde for en sådan synder i hans guds optik?
Klokken ringer for tredje og sidste gang. Forestillingen kan begynde."
 
Michael Ford | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgårde  | Tlf.: +45 48717071